Werkplaats

Onderhoud

Bij Auto ReGa repareren we op technisch gebied alles wat er met uw Land Rover mis kan zijn. Dit kan variëren van een standaard onderhoudsbeurt aan een nieuw type Range Rover of Freelander tot het totaal herbouwen van een Serie 1 of 2 die u na jaren van verwaarlozing uit de schuur van uw grootouders heeft gehaald. Om dit goed te kunnen doen beschikt ons goed opgeleid en gemotiveerd personeel over een goed uitgeruste werkplaats, alle benodigde speciale gereedschappen en over Testbook T-4 en het modernere EDS systeem, de diagnose apparatuur van Land Rover zelf.

 

Regulier onderhoud voeren wij uit aan de hand van de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudschema’s. Voor deze werkzaamheden hebben wij een topkwaliteit replacement onderdelen én de originele kwaliteit onderdelen steeds in voorraad.

 

Natuurlijk bent u ook voor APK- of aankoop keuringen bij ons op het juiste adres. Door een APK keuring te combineren met een grote onderhoudsbeurt bespaart u uzelf tijd én geld omdat dan de keuring gratis is.

 

Als u besluit na een eventuele afkeur uw auto zelf te repareren heeft u een volle week de tijd om deze in orde te maken. Als u na reparatie de wagen voor herkeuring aanbied wordt deze gratis afgemeld!

 

De zelfsleutelaars onder ons kunnen altijd terecht voor advies of onderdelen. Omdat wij beschikken over één van de meest uitgebreide magazijnen van Nederland moet het gek gaan als we de juiste onderdelen niet voor u in voorraad hebben of eventueel zeer snel kunnen krijgen. Ook zijn de keurmeesters of één van de monteurs nooit te beroerd om even uit te leggen hoe iets zou moeten werken of hoe de keuringsregels op gevat moeten worden.

Diagnose

Moderne auto’s zitten vol met elektronica en, of je het nou leuk vindt of niet, er is nog veel meer elektronica nodig om ze te onderhouden of te repareren. Dat geldt natuurlijk voor de laatste modellen Range Rovers, Freelanders en Discovery’s maar dat begint al bij de laatste modellen van de Classic Range Rover uit het begin van de jaren negentig.

 

Omdat wij bij Auto ReGa alleen werk van de best mogelijke kwaliteit willen leveren hebben we een hoop tijd gestoken in het testen en proberen van de verschillende diagnose systemen. De resultaten waren heel verschillend maar van geen enkel systeem waren we heel erg onder de indruk omdat ze allemaal wel en bepaald punt hadden wat ze niet aan konden. De één liep vast op moderne airbag of ABS systemen, de volgende verslikte zich volledig in Classic Range Rovers.
Omdat we nou eenmaal álle Land Rover modellen repareren, en dat vaak ook doen voor andere bedrijven die er zelf niet meer uitkomen en vaak deze systemen zelf ook hebben, hebben we uiteindelijk besloten om dan maar voor de meest definitieve (maar helaas ook meteen de duurste) oplossing te kiezen.

 

Wij waren dan ook het eerste gespecialiseerde bedrijf buiten de Land Rover organisatie dat werkte met het Testbook T4 diagnose systeem van Land Rover zelf. Intussen is onze werkplaats ook uitgerust met het nog modernere EDS systeem waarvoor wij een contract hebben afgesloten met de toeleverancier van Land Rover waardoor wij de updates gelijktijdig ontvangen met de dealers.
Alleen op deze manier kunnen wij U garanderen dat er aan Uw wagen gewerkt wordt met de apparatuur die daarvoor absoluut noodzakelijk is.

APK

Voor de jaarlijkse APK keuring van benzine- en dieselwagens bent u bij ons van harte welkom. Omdat wij beschikken over de luxe van 3 gekwalificeerde keurmeesters binnen ons bedrijf hebben geen last van vakanties of ziekte waardoor uw keuring niet door zou gaan. Natuurlijk is het mogelijk om de APK keuring te combineren met een grote onderhoudsbeurt, in dat geval is de keuring gratis en betaald u alleen de afmeldkosten (en de roetmeting bij diesel modellen).

Bij een eventuele afkeur kunt u er voor kiezen de wagen bij ons ter reparatie achter te laten of om de aangegeven punten zelf te repareren. In het tweede geval heeft u een week de tijd om de wagen gratis te laten herkeuren en afmelden.

Als u vragen heeft over keuringseisen kunt u deze altijd stellen; mail ze naar info@autorega.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord van één van onze keurmeesters. Als u heel veel haast heeft kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Restauratie

Regelmatig restaureren wij in nauw overleg met de klant Land Rovers.
Of het gaat om het terugbrengen naar “nieuwstaat”, of het technisch/mechanisch in orde brengen van uw oldtimer, alles is mogelijk!

Een van de bijzondere klussen die wij mochten doen, was voor het Politiemuseum te Apeldoorn (www.politiemuseum.nl).

Transport

Op verzoek kunnen wij uw auto overal laten ophalen en/of terugbrengen. Uw wagen wordt getransporteerd door een gespecialiseerd bedrijf zodat uw auto ook onderweg in goede handen én volledig verzekerd is.

Vraag ons naar de prijzen voor transport, u zal zien dat zelf rijden soms helemaal niet zo handig is!